Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Alcaldia i Consistori

Salutació de l'Alcaldessa

Consol Cantenys exterior 2.jpgBenvolgudes i benvolguts,

Vull fer-vos arribar una benvinguda cordial des de la web de l’Ajuntament de Vilafant, un espai essencial de comunicació ja que ens permet interactuar de forma fàcil, àgil i accessible a les gestions i continguts del nostre poble. Necessitem apropar l’administració a la ciutadania, i és ara, en aquests moments, que cal potenciar-ho mitjançant els mecanismes que ens proporcionen les noves tecnologies.

Amb aquesta web podreu conèixer el nostre municipi, la seva història, les activitats i esdeveniments que s’hi duen a terme, el funcionament i l’organització de l’Ajuntament amb la finalitat de difondre i fer accessible la informació relacionada amb Vilafant i la seva corporació municipal.

Al mateix temps, des de l’Ajuntament estem apostant per actualitzar de forma integral el portal de transparència i govern obert de la web, eina imprescindible per conèixer la més àmplia informació de l’administració local. L’anirem treballant fins a convertir Vilafant en un punt de referència en transparència.

Ens posem al servei de tots els vilafantencs i vilafantenques per rebre suggeriments, comentaris i opinions que serveixin per poder millorar la qualitat de vida de tots. Com a representants polítics de Vilafant, ens devem a la gent d’aquest poble amb l’objectiu d’aconseguir un millor present i un futur il·lusionant on viure.

Per acabar, convido a tothom i d’arreu venir a conèixer el nostre poble: a comprar als seus comerços, gaudir dels àpats dels restaurants, escoltar les ones de Ràdio Vilafant, passejar per l’entorn, descobrir els paratges del riu Manol o el conjunt històric de Palol Sabaldòria i ,sobretot, venir a conèixer la gent de Vilafant.Consol Cantenys i Arbolí

Alcaldessa de Vilafant - ccantenys@vilafant.cat

Composició del Consistori

Alcaldessa i regidors/es de Vilafant, des de el 15 de juny del 2019

Alcaldia

 

 


Consol Cantenys ok.jpgConsol Cantenys i Arbolí

Alcaldessa, regidoria de Mobilitat, Obres i Urbanisme.

Figueres, any 1962. Va començar a involucrar-se en associacions i entitats relacionades amb les activitats dels seus fills, però mai s’havia plantejat formar part d’una llista municipal fins que un representant del PSC de la comarca la va convèncer de que podia fer un pas més i encapçalar la llista del partit a Vilafant. És regidora des del 2003 i alcaldessa des del 2009.

És diplomada en Gestió i Administració Pública per la UdG i va dur a terme un mestratge en Alta Funció Directiva de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. És funcionària de l’administració de Justícia, actualment es troba en situació de serveis especial per ocupar el càrrec d’alcaldessa a l’ajuntament amb dedicació.

Agenda Institucional

630 68 38 64

ccantenys@vilafant.cat

Retribució pública de l'any 2020: 42.452,20€ bruts / 30.990,12€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.


Regidories de governlogo psc.jfif

 

 

 • Grup Municipal del PSC-CP:

 

Montse de la Llave ok.jpgMontse de la Llave i Alegrí

1a Tinent d'Alcaldia: Àrees d'Educació, Benestar, Salut, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil

Figueres, any 1974. La seva implicació en la vida local comença en l'associacionisme escolar, amb l'associació de pares i mares de l'escola on estudiaven les seves filles com a presidenta i membre del Consell Escolar de l'Institut. Una vegada acabada aquesta etapa, li va sorgir l'oportunitat de formar part d'un grup de persones que tenien la mateixa il·lusió que ella: treballar pel nostre poble.

Té el Títol de Tècnica Administrativa, competències en TIC i ha fet formacions diverses en l'àrea administrativa: comptabilitat, processos informàtics, procediments dins l'àrea de treball... Actualment treballa d'administrativa a una escola.

617 18 06 93  /   Agenda Institucional
mdelallave@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 11.530 € bruts / 9.800,50€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


 

kiko marin ok.jpg

"Kiko", Francisco Javier Marin i Estany

2n Tinent d'Alcaldia: Àrees d'Hisenda i serveis econòmics, serveis relatius a la Via Pública, Festes Populars i relació amb les Associacions i Entitats Ciutadanes.

Segorbe, any 1972. Prové del món associatiu implicant-se com a president de l'AMPA Les Mèlies i de l'AAVV del Camp dels Enginyers. Sempre ha estat involucrat en l'aspecte social, preocupat per ajudar en el benestar de la ciutadania.

És Tècnic Auxiliar d'Electricitat i Electrònica, i Tècnic de Formació de Reglament i Normativa d'ADIF. Alhora, és membre de l'Associació Voluntària de Protecció Civil de Vilafant, amb títol de D.E.A. i R.C.P. Treballa a ADIF com a Tècnic de Serveis Logístics, en l'àmbit de Girona.

Agenda Institucional

673 65 33 76 Facebook Twitter Instagram

fmarin@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 11.850 € bruts / 9.480€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


 

Xavi Garcia ok.jpg
Xavi Garcia i Rodríguez
3r Tinent d'Alcaldia: Àrees de Medi Ambient, conservació, manteniment i millora del Patrimoni Municipal, Cultura i serveis per a la Gent Gran.

Figueres, any 1974. Va entrar en la política municipal a proposta de l'actual alcaldessa. Donat que ja coneixia el món local des del punt de vista del funcionariat, l'interessava veure la seva cara més política, de gestió i presa de decisions. És regidor de l'ajuntament de Vilafant des del novembre de 2012.

Va cursar els estudis de Formació Professional de 2n grau en Delineació i va continuar la seva formació fent diversos cursos d'autocad, gestió i manteniment d'equipaments.

Treballa a l'Ajuntament de Figueres com a Coordinador de Serveis de Manteniments Generals, a l'àrea de Serveis Urbans i coordinant els treballs de la brigada municipal.

619 20 06 86 /  xgarcia@vilafant.cat /  Agenda Institucional  

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 11.520€ bruts / 9.792€ nets

 

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


 

 

César González ok.jpgCésar González i Crespo
4t Tinent d'Alcaldia: Àrees d'Esport, Comunicació municipal i Noves Tecnologies, Joventut i Promoció Econòmica.

Figueres, any 1972. Ja des de ben petit, malgrat no tenir implicacions en política ni en cap partit, a casa seva sempre s'hi ha respirat un ambient dels que s'anomenen d'esquerres. Quan es traslladen a Vilafant, és el moment que entra en contacte amb els simpatitzants i amics del grup municipal del PSC del poble. Finalment al 2015, entra a formar part de l'equip de govern amb l'objectiu de treballar i fer de Vilafant un lloc ideal on viure i créixer.

Va estudiar Disseny i Arts Aplicades a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, Creació i Gestió Web by Wordpress a l'ERAM, i un postgrau d'Especialització Community Management a l'UdG. Actualment treballa com a Director Creatiu a Gelati Dino Gruppo.

619 23 92 03 Facebook / Twitter / Instagram / cgonzalez@vilafant.cat

Horari d'atenció: 18h a 21h  /  Agenda Institucional

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 8.800€ bruts / 7.480€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


 

Regidors/es de l'oposiciólogo erc vilafant (2).jpg

 • Grup Municipal d'ERC-AM

 

Sergi Palomeras ok.jpgSergi Palomeras i Ferran

Cap de l'oposició, Regidor.

Vilafant, any 1981. Ha participat en la vida associativa del poble des de que era jove, en l'organització d'activitats musicals, teatrals i de lleure. Ha sigut membre de la Junta Gegantera i Grallera "Els Rajolers", de la qual actualment n'és graller. Forma part també de la Junta de l'Associació d'Amics del Manol i Palol Sabaldòria com a vocal. Al 2015 va encapçalar la candidatura d'ERC, fet que s'ha repetit a les passades eleccions.

 

Llicenciat en Història per la UdG i té el títol professional de violoncel pel Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. Actualment fa classes de Geografia i Història a ESO i Batxillerat de l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres.

665 37 03 84 Facebook / Twitter / Instagram

spalomeras@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 3.220€ bruts / 2.737€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


 

 

Maria Vidal Ok.jpgMaria Vidal i Hurtós

Regidora

Vilafant, any 1975. Vinculada a la vida del poble des de sempre. Ha conegut Catalunya tot representant Vilafant com a Pubilla, ha vist néixer els gegants, ha format part de la Junta "Els Rajolers" així com de la Junta directiva del Centre de Cultura i Esbarjo, i de l'AMPA de l'escola Sol i Vent. El sentiment de pertinença i d'arrelament l'ha portat a implicar-se en la vida municipal amb l'objectiu de fer arribar al consistori una visió més propera i de proximitat amb ideals republicans.

Diplomada en Magisteri Educació Infantil per la UdG i té un Postgrau en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la Fundació Universitària Martí l'Humà. Actualment és mestra d'Educació Primària a l'escola Maria Àngels Anglada i formadora en l'àmbit digital del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de l'Alt Empordà.

mvidal@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 1.960€ bruts / 1.666€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 


 

 

 

Albert Serrats ok.jpg

Albert Serrats i Juanola

Regidor

Vilafant, any 1984. Es considera una persona senzilla, que sap empatitzar amb la resta. Gairebé sempre ha viscut a Vilafant i ha participat en la vida social, cultural i de lleure de les entitats i associacions del municipi.

Sempre ha estat pendent de la política municipal ja que considera que és la política més eficaç per influir en la qualitat de vida de la ciutadania.

 

Llicenciat en Arquitectura i Diplomat en Arquitectura Tècnica. Actualment és arquitecte municipal a temps parcial i arquitecte liberal en el sector privat.

Twitter

Instagram

aserrats@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 1.820€ bruts / 1.547€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.


 

Anna pastoret ok.jpgAnna Pastoret i Martín

Regidora

Sant Feliu de Guíxols. Arriba a Vilafant l'any 2005 i amb les consultes per la independència al 2009 fa les primeres passes dins de la política i dels moviments socials de Vilafant.

Participa de la creació de la secció local de l'ANC al poble i l'any 2015 forma part per primera vegada d'una candidatura electoral. L'any 2019 repeteix en les llistes d'ERC-AM.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UPF.

Actualment treballa en el departament d'administració d'una empresa del ram de l'automoció.

Twitter

apastoret@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020:

2.310€ bruts / 1.963,50€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials

 


 

 

 
Rafael Renart ok 1.jpgRafel Renart i Espinosa
Regidor

Castelló d'Empúries, 1972. Porta molt de temps a Vilafant i sempre ha volgut participar en les activitats que es duen a terme al poble.

Content de formar part de la candidatura d'ERC-AM amb l'objectiu de millorar el nostre municipi.

És voluntari de l'Associació de Protecció Civil de Vilafant.

Té el Certificat d'acreditació de Competències Professionals en Jardineria; coneixement de tecnologia dels jardins, plantes de baix consum i arbust de nova generació, entre altres.

Treballa com a Oficial de Jardineria per un ajuntament.

649 65 76 85

rrenart@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020:

1.960€ bruts / 1.666€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


logo ciutadans.jfif

 

 • Grup Municipal de Ciutadans - Partido de la Ciudadania

Regidors/es:


 

Rebeca López ok 1.jpgRebeca López i Losada
Portaveu, regidora

Interessada en la política municipal arrel d'haver participat de forma activa a l'AMPA de l'escola Sol i Vent del municipi i haver format part representant del Consell Comarcal per elecció de les famílies de l'alumnat.

Decideix crear una nova llista política a Vilafant per aportar noves propostes per a la millora del poble i contribuir a la defensa del benestar dels veïns.

Diplomada Universitària en Infermeria, amb un Postgrau Universitari en Atenció d’Infermeria a la Persona amb Malaltia de Càncer i un Postgrau Universitari en Atenció Prehospitalària Urgent. Actualment exerceix d'infermera a la XHUP (Xarxa d'Hospitals d'Utilització Pública).

679 82 76 14

rlopez@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 3.120€ bruts / 2.652€ nets

 

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 


 

serafi blanc 1.jpg
 
Serafín Pérez i Sánchez
Regidor

Almería, any 1949. Fa 47 anys que viu a Vilafant. El seu interès per la política comença en formar part de Ciutadans, l'únic partit de centre segons ell.

El que el va motivar a entrar en el món municipal va ser veure que podia tenir el privilegi de treballar cada dia per fer de Vilafant un lloc millor.

Té el títol de Comerç i estudis en Càlcul Mercantil, Correspondència Mercantil i Tenidoria de Llibres.

Actualment és jubilat, però continua treballant per la millora del municipi.

sperez@vilafant.cat

Retribució del regidor per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020:

2.490€ bruts / 2.116,50€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 

 


 
 • Grup Municipal de Junts per Vilafantlojo junts per catalunya.jpg

Regidors/es:


 

 

Roser Sendra OK 1.jpgRoser Sendra i Grau
Regidora

Vilafant, 1973. Des de sempre ha tingut molt d'interès per la política i creu, fermament, que la política municipal és la que permet conèixer millor les necessitats i interessos del conciutadans, escoltant les seves inquietuds i valoracions per ajudar a fer encara millor el poble de Vilafant.

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i diplomada en Ciències Empresarials per la UdG. Nivell DELF de Francès i First Certificate d'Anglès.

Treballs relacionats amb el món de l’assessoria, fent assessorament fiscal, laboral i comptable. Actualment és gerent de l'empresa Indústria de la Fusta Fevisa SL, situada a Vilafant.

rsendra@vilafant.cat

Retribució de la regidora per assistència als òrgans de l'Ajuntament l'any 2020: 3.640€ bruts / 3.094€ nets

Declaració d'incompatibilitats, activitats i béns patrimonials.

 

 

 


 

icona_transparencia(2).pngPodeu consultar més informació sobre els regidors/es que formen part del consistori al Portal de Transparència

 

 
 

 

Regidoria de Proximitat

Regidoria de proximitat 2019 PORTADA

Regidoria de proximitat 2019 MAPA

Web d'actes de Ple i Junta Local de Govern

Web

Òrgans de l'Ajuntament

Funcions, periodicitats i retribucions per assistència de cada òrgan de l'Ajuntament.

L'Alcaldia

L'alcalde o alcaldessa és el president/a de la corporació i el cap de l'administració municipal. És qui presideix la corporació municipal i n'exerceix la representació. 

D'entre les seves funcions, s'hi troben:

1. Representar a l’Ajuntament.

2. Dirigir el govern i l’administració municipals.

3. Convocar i presidir les sessions del Ple, de la Comissió de Govern i de qualssevol altres òrgans municipals, i decidir els empats amb vot de qualitat.

4. Dirigir, inspeccionar i impulsar els serveis i les obres municipals.

5. Publicar, executar i fer complir els acords municipals.

6. Dictar bans i vetllar perquè es compleixin.

L'Alcaldessa de Vilafant és la Sra. Consol Cantenys i Arbolí, des de l'any 2009.


El Ple

És l’òrgan que representa la sobirania popular dels vilafantencs i vilafantenques. Integrat per l'alcaldessa i els regidors i regidores de l'Ajuntament en representació dels partits polítics, en total 13 membres. Les sessions del ple se celebren, en sessió ordinària, al Saló de sessions de la Casa de la Vila, el tercer dimecres dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre, a les 20 h. Si el dia assenyalat fos inhàbil, la sessió s’ajornaria al següent dia hàbil. Es poden dur a terme les sessions extraordinàries que calguin. Les sessions plenàries són públiques (podeu consultar les actes dels plens i les juntes de govern a la web)

Podeu consultar els regidors/es que en formen part Composició del Consistori

La Junta de Govern Local

És l’òrgan municipal que col·labora de forma col·legiada en la funció de direcció política de l’alcaldessa. És presidida per la mateixa alcaldessa i està integrada per un nombre de regidors i regidores no superior al terç del nombre legal dels membres corporatius. Aquests membres són nomenats i separats lliurement per l'Alcaldessa. Els acords de junta són públiques (podeu consultar les actes dels plens i les juntes de govern a la web).


Les Comissions Informatives Ordinàries

Són òrgans col·legiats necessaris de l’organització municipal, integrats exclusivament per membres de la corporació, que tenen caràcter deliberant i no resolutiu.
Tenen per funció l’estudi, informe o consulta dels assumptes que hagin de ser sotmesos a decisió del Ple de la Corporació. Tanmateix podran informar sobre aquells assumptes que la Junta de Govern Local o l’Alcaldia consideri convenient sotmetre a la seva consideració.


L’Ajuntament de Vilafant té constituïdes tres Comissions informatives:

 • Comissió Informativa d’Urbanisme i de Medi Ambient.
 • Comissió informativa d’Economia i Hisenda. 
 • Comissió informativa d’Atenció a les persones.

Se solen convocar el divendres anterior a la celebració del Ple ordinari, a partir de les 13 hores.


Les Comissions Informatives Especials

Les Comissions Informatives tindran per funció l’estudi, informe o consulta dels assumptes relacionats amb l’objectiu per al qual han estat creades. Estaran presidides per l’Alcaldessa, que podrà delegar la presidència en qualsevol membre de la Corporació, i per un representant de cada grup municipal:

 • Comissió d’habitatge de Vilafant.
 • Comissió de seguiment de la deixalleria municipal.
 • Comissió de seguiment del servei de la Llar d’infants.
 • Comissió de seguiment de la gestió del pavelló i piscines municipals.
 • Comissió de seguiment de l’elaboració del POUM de Vilafant:
 • Comissió per a la igualtat de gènere.
 • Comissió del Nomenclàtor de Vilafant

Les Comissions Informatives especials es reuniran per primera vegada en el termini màxim de tres mesos des de la seva data de creació i en el transcurs d’aquesta primera sessió acordarà la periodicitat de les seves reunions.


Els Consells Municipals

Els Consells de participació són espais estables de participació territorial o sectorial, que tenen la funció principal de debatre, informar i valorar iniciatives municipals relatives al sector que afecti al Consell, i també proposar a l'Ajuntament iniciatives pròpies.

 • Consell Escolar Municipal.
 • Consell assessor de Ràdio Vilafant.

Les Meses i Comissions de treball

Les Meses són espais de participació similars als Consells Municipals, però no tenen un reglament propi que estableixi els seus membres o estructura. El seu funcionament pot ser més informatiu, deliberatiu o operatiu, en funció del tema que tractin.

 • Mesa de coordinació de seguretat de Vilafant.
 • Comissió de treball per a la millora de la transparència municipal i la participació ciutadana

La Comissió Especial de Comptes

Es tracta d’una Comissió Informativa. Correspon a l'examen, l'estudi i l'informe dels comptes anuals de la corporació. Aquests queden integrats pel compte general del pressupost, el compte d'administració del patrimoni, el compte de valors independents i auxiliars de pressupost i els comptes d'entitats o organismes municipals de gestió. Els comptes anuals s'han de sotmetre abans de l'1 de juny a informe de la comissió especial de comptes de l'entitat local.


La Junta de Portaveus

Òrgan presidit per l'Alcaldessa on s'hi reuneixen els portaveus dels Grups Municipals del Consistori. La seva funció és l'estudi, informe o consulta dels assumptes que l'Alcaldessa decideixi sotmetre a la seva consideració.

No tenen una periodicitat fixada.


Participació en Òrgans Supramunicipals

L'Ajuntament de Vilafant té representació al Consell d'Administració i a la Junta General de la societat privada FISERSA (Figueres de Serveis S.A.). 


Retribucions per assistència dels regidors/es

Fixar la quantia de les assistències que tindran dret a percebre els membres de la Corporació per concórrer a les sessions dels òrgans col·legiats de l’Ajuntament (podeu consultar-les també a l'acta del 27 de junt de 2019): 

 • Per l'assistència a les sessions plenàries: 100€ (cent euros)
 • Per l'assistència a la Junta de Portaveus: 80€ (vuitanta euros)
 • Per l'assistència a les Comissions Informatives Ordinàries: 70€ (setanta euros)
 • Per l'assistència a les Comissions Informatives Especials: 70€ (setanta euros)
 • Per l'assistència a les Meses: 70€ (setanta euros)
 • Per l'assistència a la Comissió de Treball: 60€ (seixanta euros)
 • Per l'assistència a la Junta de Portaveus: 70€ (setanta euros)
 • Per l'assistència a la Comissió Especial de Comptes: 70€ (setanta euros)

En el supòsit que un membre de la Corporació assisteixi a més d’una sessió de la mesa de contractació i/o de les comissions informatives, comissions de treball o Junta de Portaveus convocades per a un mateix dia i per a una mateixa franja horària de dues hores, se li pagarà una única assistència amb independència del número de sessions/reunions a les quals hagi assistit.


icona_transparencia(2).pngPodeu consultar els regidors/es que formen part de cada òrgan al Portal de Transparència 

Agermanament amb Rovetta

 

Rovetta - Vilafant

Orígens de l'agermanament:

La possibilitat d'aquest agermanament entre Rovetta i Vilafant va sorgir arran d'una visita d'una delegació al nostre poble, durant el passat mes d'abril 2003, encapçalada pel Sr. Mauro Marinoni, alcalde de Rovetta.

 

Vista aèria de Rovetta

El mes d'agost següent una delegació del Consistori de Vilafant va visitar Rovetta per conèixer-los i establir els primers passos cap a l'agermanament que ens proposaven. Paral.lelament es va començar a establir connexions amb els Fons Europeus per tal de poder sol.licitar ajudes econòmiques pel futur agermanament.

 

Els alcaldes de Rovetta i Vilafant a la visita del mes d'agost a Rovetta. I on és Rovetta?

Rovetta és un poble de 3.500 habitats amb tres nuclis urbans situat en una de les valls dels Pre-Alps. És una població situada a prop de 40 km de Bergamo (capital de la província) i a uns 90km de Milà (capital de la Llombardia).

 

I què farem al respecte?

En tot agermanament es busca un intercanvi de vivències entre dos pobles per aprendre'n mútuament i adonar-nos sobre la necessitat de cooperació entre els diferents pobles, el respecte per les cultures pròpies, les relacions humanes i el medi ambient entre d'altres.

Com és lògic, la primera activitat a realitzar conjuntament és que els nostres ciutadans es coneguin...

El calendari previst pel primer any (2004) és un viatge subvencionat a Rovetta pels ciutadans de Vilafant per Setmana Santa (del 7 al 10 d'abril) i un viatge de ciutadans de Rovetta a Vilafant al mes de setembre (del 9 al 12 de setembre)...

 

I per què ens han triat a nosaltres?

Un poble veí de Rovetta, Onore, està agermanat amb Garriguella des de fa un parell d'anys.

Com l'experiència ha estat molt positiva per totes dues poblacions, Rovetta també ha volgut agermanar-se amb una població altempordanesa.

 

I si hi estem interessats què hem de fer?

Si esteu interessats, només cal emplenar un qüestionari que podeu baixar-vos-el aquí, emplenar-lo i portar-lo a l'Ajuntament, o bé escriure un correu-e on inclogui les dades sol.licitades a serveispersones@vilafant.cat.

 

 

 

Documentació alcaldia i consistori

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Document Actions