Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

S'inicien Pressupostos Participatius Vilafant 2020-21

En la fase inicial dels Pressupostos Participatius es recolliran propostes ciutadanes del 25 de novembre al 16 de desembre

dimecres 20 novembre 2019

Els Pressupostos Participatius són una iniciativa de participació ciutadà en la presa de decisions en l’àmbit municipal. Que posen a la disposició ciutadana 100.000€ dels pressupostos municipals, per a inversions proposades i votades pels vilafantencs.

En la fase inicial dels Pressupostos Participatius tothom pot presentar propostes per tal de millorar el municipi de Vilafant. Aquestes es poden lliurar a través de la butlleta (que s’haurà de dipositar a les urnes de l'Ajuntament i el pavelló municipal) que trobareu en els tríptics informatius o bé a través del portal web. Totes les propostes es poden presentar tant de manera individual com de manera col·lectiva. El termini per fer-ho és del 25 de novembre al 16 de desembre.

Us convidem a tots i totes a la presentació del Pressupostos Participatius 2020-21 el proper 28 de novembre a les 19h al casal de la Gent Gran del nucli antic. En aquesta presentació es durà a terme un taller d’elaboració de propostes.

Document Actions