Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seu electrònica i Tràmits

e-tram - Tràmits electrònics

Tràmits amb signatura electrònica (etram)

E-tram (tràmits en línia)

Relació de tràmits en línia de l'Ajuntament de Vilafant on cal tenir signatura electrònica.

Signatura Electrònica

Podeu obtenir les diferents signatures electròniques per facilitar les tramitacions electròniques

Instància genèrica

Aquesta instància us permet presentar una sol·licitud al vostre ajuntament o bé fer arribar un recurs contra alguna actuació o decisió municipal

Suggeriments, queixes i propostes

La ciutadania pot fer arribar al seu ajuntament les queixes, suggeriments referents a temes com l'estat del carrer, enllumenat públic, infraestructures municipals, edificis privats, veïns, etc. Així com totes aquelles propostes que consideri oportunes, incloses les incidències o reclamacions sobre un servei, una actuació o una decisió municipal, o bé, les idees que ajudin a millorar el servei de l'organització.

Estat dels meus tràmits (carpeta del ciutadà)

Consulteu l'estat dels vostres tràmits amb les administracions municipals i la vostra carpeta ciutadana (també anomenada "el meu espai" o "mygov") on es guarda registre dels vostres tràmits.

Catàleg de tràmits i procediments

Des d'aquí podeu consultar la informació sobre els tràmits i les gestions oferts des de l'oficina d'atenció ciutadana. Tramitareu amb totes les garanties de seguretat.

Screenshot_2019-05-09 Tràmits i gestions - Ajuntament de Vilafant.png

Altres documents en línia

Des d'aquí podeu consultar la informació sobre els tràmits i les gestions oferts des de l'oficina d'atenció ciutadana. Tramitareu amb totes les garanties de seguretat.

Document Actions