Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Ordenances, Reglaments Municipals, Pla normatiu, Pla antifrau i Codis de conducta

Aquí hi trobareu totes les ordenances, reglaments, plans i codis municipals

Pla de mesures antifrau

L'Ajuntament de Vilafant va aprovar el Pla de Mesures Antifrau en sessió plenària de data 20 de setembre del 2023 (certificat de l'aprovació).

Aquest Pla s'ha elaborat a partir del Reglament 2021/241, de 12 de febrer, de 2021, del Parlament Europeu, anomenat Mecanisme per a la Recuperació i la Resiliència (MRR), que és el nucli del Fons de Recuperació. I obliga els estats membres a protegir els interessos financers de la Unió Europea i a prendre les mesures oportunes per prevenir, detectar i corregir el frau, la corrupció i els conflictes d'interessos.

L'MMR és la peça angular del paquet de mesures Next Generation EU, que la Unió Europea ha posat a disposició dels estats membres per fer front als efectes de la Covid-19 i transformar els reptes derivats de la pandèmia en una oportunitat per impulsar la transició ecològica i la transformació digital dels països membres.

El Pla de Mesures Antifrau neix com un document dinàmic i flexible, que s’actualitzarà almenys anualment i incorpora les responsabilitats i mesures necessàries en la lluita contra el frau, estructurades en els quatre elements clau del denominat cicle antifrau: prevenció, detecció, correcció i persecució. 

El Servicio Nacional de Coordinación Antifraude ha habilitat una canal de denúncies Infofraude. Aquest canal pot ser utilitzat per comunicar informació sobre fraus o irregularitats que afectin fons europeus, que disposa d'un apartat específic relatiu al Mecanisme de Recuperació i Resiliència:

Podeu consultar el Pla de Mesures Antifrau de l'Ajuntament de Vilafant, juntament amb els annexos complementaris, als documents adjunts:


Ordenances

ATENCIÓ: Si cerqueu les ordenances fiscals teniu una altra web: web d'ordenances fiscals i si cerqueu les ordenances d'urbanisme també: web d'ordenances d'urbanisme.


Reglaments


Pla Municipal Normatiu

  • Pla Municipal Normatiu 2021 (PDF).

icona_transparencia(2).pngEl podeu trobar també al Portal de Transparència


Codis de conducta

  • Codi de conducta dels membres de la corporació i del personal municipal (PDF)
  • Edicte d'aprovació del Codi de conducta dels membres de la corporació i del personal municipal de l'Ajuntament de Vilafant (BOP 21 de gener 2020)

Document Actions