Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

22 de març - Dia mundial de l'aigua

dilluns 22 mar 2021

Avui, 22 de març, se celebra internacionalment el dia de l'aigua.

Aquesta diada va ser proposada a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) a Rio de Janeiro, l'any 1992.

L’ONU i els estats membres dediquen aquest dia a promoure activitats concretes per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. Cada any una o diverses de les agències de l'ONU involucrades en temes d’aigua prenen la iniciativa de promoure i coordinar activitats internacionals durant aquest dia.

A més de les accions de l'ONU, diverses organitzacions no governamentals promouen accions per adonar-nos de la importància de l'aigua i de mantenir els hàbitats aquàtics. La diada serveix per explicar quines accions es desenvolupen i es recomana fer servir les xarxes socials.

El valor de l'aigua

L’aigua significa coses diferents per a cada persona. Per això, aquest any, la campanya #water2me tracta del que significa l'aigua per a cadascú de nosaltres.

  • Quina importància té l’aigua per a la nostra llar i la nostra vida familiar, el nostre mitjà de vida, les nostres pràctiques culturals, el nostre benestar i el nostre entorn local?

En gravar i compartir totes les formes en què l’aigua beneficia les nostres vides, podem valorar l’aigua adequadament i protegir-la eficaçment per a tothom.

Més informació:

Document Actions