Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

8è concurs de Postals Nadalenques de Vilafant - 2019

Pels alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Vilafant

dimarts 29 octubre 2019

Emmarcats en la iniciativa de Vilafant Vila Educadora un any més els alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Vilafant estan convocats a participar en el concurs de Postals Nadalenques de Vilafant - 2019.

Les Postals de temàtica nadalenca han d'estar compostes per:

  • Un dibuix inèdit elaborat amb qualsevol tècnica excloent-hi el collage o qualsevol material enganxat. Es recomanen colors vius i no deixar el fons en blanc.
  • Un poema/escrit, sense cap mena de restricció ni de mètrica ni de rima amb una extensió aproximada de 30 a 80 paraules, que s'emprarà com a massatge de la postal triada.

Els centres educatius han de presentar les postals dels alumnes el dijous 21 de novembre a l'Ajuntament de Vilafant.

El jurat per seleccionar les postals guanyadores estarà compost per representants de l'AMPA Les Mèlies i AMPA Sol i Vent juntament el Regidor/a d'educació de l'Ajuntament de Vilafant. Aquest es reunirà el dilluns 25 de novembre del 2019 a les 17:00.

El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 18:00 a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilafant

Totes les postals s'exposaran a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilafant durant els mesos de desembre i gener. Un cop feta l'entrega de premis les postals guanyadores es publicaran al web de l'Ajuntament.

Els premis, escollits pel jurat, s'atorgaran als 2 millors dibuixos i els 2 millors poemes, si s'escau es podran declarar deserts els segons premis.

  • El 1r premi de dibuix i escrit: s'imprimirà com a postal de Nadal de l'Ajuntament de Vilafant, indicant el nom de l'escola guanyador/a. Es lliurarà un val de 50€ per l'Abacus i seran els il·lustres Emissaris/àries dels nens i nenes de Vilafant a la recepció dels Reis d'Orient.
  • El 2n premi de dibuix i d'escrit, rebrà un val de 25€ per l'Abacus.

Document Actions