Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

L'Ajuntament de Vilafant contracta un jove en pràctiques per ocupar el lloc d'auxiliar de tècnic en transparència, participació ciutadana i noves tecnologies

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que es puguin generar més possibilitats d’incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

diumenge 03 gener 2021

El SOC, mitjançant el programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

D’aquesta manera, el 30 de desembre s'ha pogut incorporar el noi amb un perfil professional enfocat en l'àmbit de les Ciències Polítiques i en concret en la transparència, participació ciutadana i noves tecnologies, per a l'Ajuntament de Vilafant.

Recordem que el Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per a joves com són les formacions, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres.

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya. el Ministeri de treball i immigració i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil, regulat per l’ordre TSF/1779/2017.

     

Per a més informació sobre el Programa de Garantia Juvenil podeu posar-vos en contacte amb el SOC de la vostra àrea o amb Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (972 67 37 28).

Document Actions