Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Alerta de Consum: Adidas shower gel i After shave, Nectar of ibo, biotherm, rituals, vichy, Dove piel dorada, matrix biolage, allienate de naturmais, i Arian pour femme.

Retirada del mercat lots de diversos productes de cosmètica

divendres 12 abril 2024

ALERTES PER A CONSUMIDORS/ES:

1. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte ADIDAS Active Start Revitalizing Shower Gel: ADIDAS Active Start Revitalizing Shower Gel. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge ADIDAS Active Start Revitalizing Shower Gel

 

2. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots del producte ADIDAS Get Ready After Shave: ADIDAS Get Ready After Shave. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)
Imatge ADIDAS Get Ready After Shave

 

3. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte Nectar of bio - Les Cosmétiques Design Paris. Serum firmeza: Nectar of bio - Les Cosmétiques Design Paris. Serum firmeza. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Nectar of bio

 

4. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte BIOTHERM Waterlover Face Sunscreen SPF 50+: BIOTHERM Waterlover Face Sunscreen SPF 50+. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

5. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte RITUALS Invisible Sun Protection Face Cream SPF 50+: RITUALS Invisible Sun Protection Face Cream SPF 50+. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

6.Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte VICHY Capital Soleil Crème Onctueuse Protectrice SPF 50+: VICHY Capital Soleil Crème Onctueuse Protectrice SPF 50+. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

7. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada del producte Matrix Biolage Smooth-therapie: DOVE nuevo kit Piel Dorada. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

8. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada del producte Matrix Biolage Smooth-therapie: Matrix Biolage Smooth-therapie. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Matrix Biolage Smooth-therapie

9. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte Allienate de naturmais: Allienate de naturmais. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge frontal Allienate de naturmais

10. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte Lotus Valley PERFUMES. ARIAN POUR FEMME, Eau de toilette: Arian pour femme. Eau de toilette. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Arian pour femme


Document Actions