Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Alerta de Consum: productes Jesús Gómez, Rougj Etaridutil, Adidas Playboy, Sofia the First, Fragancias Mais i Stetika tints tatuatges

Retirada del mercat lots de diversos productes de cosmètica

dilluns 17 juny 2024

ALERTES PER A CONSUMIDORS/ES:

1. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots de diversos productes cosmètics de Jesús Gómez (actualment LABORATORIOS NEUM SPAIN SL): Diversos productes Jesús Gómez. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

2. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte cosmètic Rougj Etaridutil crema: Rougj Etaridutil crema. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

3. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de diversos lots de diferents productes cosmètics PLAYBOY (PLAYBOY Play it sexy sensual vanilla scent Shower gel i PLAYBOY VIP glam orchid scent Shower gel): Diversos productes cosmètics PLAYBOY. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

4. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de diversos lots del producte cosmètic Sofia the First. 2-en-1 Gel de Baño-Champú 475 ml.: Sofia the First. 2-en-1 Gel de Baño-Champú. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

5. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de diversos lots de diferents productes cosmètics Fragancias Mais (Black de Naturmais Eau de toilette, Eterna de Naturmais Eau de toilette, Diselo de Naturmais Eau de toilette): Diversos productes cosmètics Fragancias Mais. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

6. Retirada del mercat de tots els lots de productes d'estètica:Tintes de tatuatge i maquillatge permanent STETIKA: Stetika - Tintes de tatuatge i maquillatge permanent. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)


Document Actions