Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Carta oberta de Comiat de l'Alcaldessa

Consol Cantenys i Arbolí

dijous 08 juny 2023

Podeu descarregar-vos la Carta Oberta de Comiat de l'alcaldessa en format PDF.

 

Vilafant (Alt Empordà), a 31 de maig del 2023

 

Benvolguts/es veïns i veïnes,

El pròxim 17 de juny, coincidint amb la constitució del nou Ajuntament, posaré fi a vint anys de dedicació a Vilafant, dels quals he tingut la sort de poder ser la vostra alcaldessa durant 14 anys.

Des del primer dia que vaig assumir el càrrec d’alcaldessa, el meu compromís ha estat treballar amb honradesa i vocació de servei públic per millorar la qualitat de vida de tots els vilafantencs i vilafantenques.

La transformació que ha experimentat Vilafant durant tots aquests anys, ha situat el nostre poble en una posició immillorable per encarar el futur.

La millora dels equipaments esportius i culturals, la transformació del centre històric, la qualitat dels serveis municipals i dels nostres carrers i places, el desenvolupament sostenible i la protecció del nostre entorn natural, juntament amb l’impuls de la cultura, l’educació i l’esport, fan que Vilafant avui sigui un poble ric en activitats i oportunitats per a tothom.

Han estat uns anys molt intensos que m’han donat l’oportunitat de conèixer a molta gent dedicada i compromesa amb el nostre poble i de créixer com a persona. He treballat al costat de professionals molt competents, regidors i regidores dels diferents equips de govern i l’equip humà de l’ajuntament que han posat el seu millor esforç perquè les coses funcionessin bé. Però el més important de tot, és sens cap mena de dubte, el recolzament i participació de tots els veïns i veïnes. Sense la vostra implicació activa, la transformació de Vilafant no hauria estat possible.

Moltes gràcies per la vostra confiança, el vostre suport i la vostra col·laboració durant tots aquests anys. És un honor haver estat l’alcaldessa de Vilafant i estaré sempre agraïda per aquest privilegi que m’heu concedit.

Ha estat un viatge increïble, ple d’aprenentatges i èxits compartits. Estic molt orgullosa de la feina feta i de tot el que hem aconseguit junts, i em comprometo a continuar treballant pel futur de Vilafant.

Una vegada més gràcies per acompanyar-me en aquesta meravellosa aventura com a alcaldessa.

 

Consol Cantenys Arbolí

Alcaldessa

Document Actions