Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

12è concurs de Postals Nadalenques de Vilafant - 2023

Pels alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Vilafant

dijous 16 novembre 2023

Emmarcats en la iniciativa de Vilafant Vila Educadora un any més els alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Vilafant estan convocats a participar en el concurs de Postals Nadalenques de Vilafant - 2023. Temàtica: "El Nadal i els seus costums principals"

Les Postals de temàtica nadalenca han d'estar compostes per:

  • Un dibuix inèdit elaborat amb qualsevol tècnica excloent-hi el collage o qualsevol material enganxat. Es recomanen colors vius i no deixar el fons en blanc.
  • Un poema/escrit, sense cap mena de restricció ni de mètrica ni de rima amb una extensió aproximada de 30 a 80 paraules, que s'emprarà com a massatge de la postal triada.

Els centres educatius han de presentar les postals dels alumnes a l'Ajuntament de Vilafant. Les dates del veredicte i lliurament de premis es faran públiques als centres educatius i per les xares socials.

Totes les postals s'exposaran a l'Ajuntament de Vilafant durant els mesos de desembre i gener. Un cop feta l'entrega de premis les postals guanyadores es publicaran al web de l'Ajuntament.

Els premis, escollits pel jurat, s'atorgaran als 2 millors dibuixos i els 2 millors poemes, si s'escau es podran declarar deserts els segons premis.

  • El 1r premi de dibuix i escrit: s'imprimirà com a postal de Nadal de l'Ajuntament de Vilafant, indicant el nom de l'escola guanyador/a. Es lliurarà premi per valor de 50€ aproximadament i seran els il·lustres Emissaris/àries dels nens i nenes de Vilafant a la recepció dels Reis d'Orient.
  • El 2n premi de dibuix i d'escrit, premi aproximat de 25€.

Més informació: WEB

Document Actions