Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Conferència sobre l'ús i consum sostenible de l'aigua a Vilafant

Dimarts 4 de juny, conferència sobre l'ús i consum sostenible de l'aigua a Vilafant. Tens dubtes sobre com fer un ús responsable de l'aigua? Vols saber què pots fer tu per afrontar la sequera? Vols entendre millor la factura que paguem per aquest recurs? Dimarts que ve a les 19 al casal de la gent gran al costat de l'Ajuntament donarem resposta aquestes i a totes les preguntes sobre l'ús i el consum de l'aigua.

dilluns 27 maig 2024

La manca d'aigua dels darrers mesos i anys, preocupa, per això hem organitzat una conferència per parlar de l'ús sostenible d'aquest recurs. Una trobada que busca parlar d'aquest recurs i aclarir dubtes sobre la gestió, el cost de la factura i l'ús que fem de l'aigua, un recurs molt important. 

Una conferència que es farà el pròxim dimarts 4 de juny a les 19 h el casal de la gent gran, el costat de l'Ajuntament. Els ponents d'aquesta xerrada seran dos experts en la gestió de l'aigua: Joan Gaya, enginyer expert en gestió de l'aigua i Jordi Gratacós Cap de gestió integral de l'aigua de FISERSA. 

Document Actions