Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Alerta de Consum: Emoji Body Spray, Ma Brume Fraicheur, Arom Leche corporal infantil, Nike Eau de Toilette, Makari Carotonic, Amalfi Laca i Amalfi Espuma

Retirada del mercat de tots els lots de diversos productes de cosmètica

dimarts 24 octubre 2023

ALERTES PER A CONSUMIDORS

  1. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots dels productes cosmètics AMALFI Laca Fijación Fuerte Oro, AMALFI Laca Fijación Fuerte Negra, AMALFI Laca Argán i AMALFI Espuma Moldeadora Fijación Extrafuerte:page-00001. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Amalfi

2. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots del producte cosmètic MAKARI NATURALLE CAROTONIC EXTRÊME LOTION CORPS ÉCLAIRCISSANTEpage-00001. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Makari

3. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots dels productes cosmètics NIKE Eau de Toilette Natural Spray Woman Azure i NIKE Eau de Toilette Natural Spray Women Green: page-00001. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

4. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots del producte cosmètic AROM Leche Corporal Infantil: page-00001. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Arom leche corporal infantil

5. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada d'un lot del producte cosmètic Ma brume fraicheur - Laboratoire Giphar: page-00001. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Ma brume fraicheur

6. Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots del producte cosmètic Emoji Body spray: page-00001. Medicaments i farmàcia (gencat.cat)

Imatge Emoji Body spray

 

Document Actions