Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

El Centre Esportiu Vilafant, torna a ple rendiment

Des de l'1 de juny, les instal·lacions del pavelló han reprès, gradualment, les activitats

dijous 18 juny 2020

El passat 1 de juny el centre esportiu Vilafant va començar amb la reobertura parcial, començant per les pistes de pàdel, en horari reduïts. La bona acollida de la iniciativa per part dels usuaris va fer recuperar les classes de pàdel i reactivar la Lliga de Pàdel, a partir del 8 de juny. 

A partir del 15 de juny i amb l’entrada de la fase 3 del desconfinament, es va recuperar l’activitat total del centre en horari habitual. Es van reprendre les activitats dirigides i es va reobrir la sala de fitness, aplicant les mesures de prevenció i restriccions d’aforament.

Durant el confinament, es van redistribuir els espais, traslladant les bicicletes de Spinning a una part de la pista del pavelló, i les altres activitats dirigides, es van repartir en 3 espais: pista pavelló per les que tenen més afluència, Espai de l’Àgora, per potenciar les activitats a l’exterior i la sala d’activitats dirigides amb aforament limitant per respectar les distàncies de seguretat.

Pel que fa a les màquines fitness, han estat distribuïdes en dues sales, garantint així la distància de seguretat, per a una pràctica esportiva segura. Per a les activitats dirigides s’han marcat els punts i quadrícules al terra amb 2 metres de separació, per garantir la màxima seguretat als assistents.
Actualment, en fase 3, les activitats dirigides en espais tancats no poden superar les 20 persones, motiu pel qual es controla l’assistència per garantir-ne el compliment de la normativa vigent, tot i que no és requereix de cita prèvia.

A la zona de màquines fitness s’hi ha instal·lats estacions de neteja (amb esprai desinfectant i paper d’un sol ús), perquè l’usuari netegi la màquina abans i després del seu ús.

Tots els espais, sales i vestidors tenen l’aforament limitat al 50%.

La part del gimnàs, s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic i als vestidors dispensadors de sabó de mans i paper d’un sol ús, per oferir les màximes garanties als abonats. A les dutxes s’han instal·lat dispensadors de sabó i xampú.

Els  protocols de neteja diària, sempre ha estat una part molt cuidada de la instal·lació, però amb motiu de la situació actual s’ha reforçat, incorporant un torn més de neteja a les tardes, coincidint amb els horaris de més afluència, per tal de garantir una neteja rigorosa dels espais. D’aquesta manera, un cop finalitzen una activitat, es neteja l’espai i material perquè estigui disponible per la següent sessió.

El calendari d’activitats del pavelló municipal aposta per una oferta molt àmplia on l’usuari disposa d’un ampli ventall d’activitats: Zumba, Ioga, Pilates, Spinning, Cardiotono, GAC, Body-Pump, per encarar la “nova normalitat” amb energia i en plena forma.

Document Actions