Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Les instal·lacions esportives de Vilafant acullen el Roda Esport

Les dues escoles de Vilafant i de 13 municipis de la comarca han participat en el Roda Esport. Una trobada esportiva en la qual l'alumnat de 6è de les diferents escoles han pogut practicar esports poc coneguts a les instal·lacions esportives de Vilafant. Tot monitorizat per l'alumnat de 1r de batxillerat de l'Institut de Vilafant.

divendres 19 abril 2024

La pràctica esportiva ha omplert les instal·lacions esportives de Vilafant gràcies al Roda Esport, una proposta del Consell Esportiu de l'Alt Empordà que permet que els i les estudiants de 6è Vilafant i de 13 municipis més (Borrassà, Cabanes, Cistella, Garrigàs, Lladó, Llers, Navata, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Pont de Molins, Vilabertran, Vilamalla i Vilanant) puguin descobrir esports poc coneguts de la mà de l'alumnat de 1r de Batxillerat de l'Institut de Vilafant que han dinamitzat i fet de monitors de cada una de les activitats. 

Una proposta esportiva que permet la relació dels infants de diferents municipis i el foment de la pràctica esportiva en unes instal·lacions de luxe, que permeten gaudir d'esport i natura. 

Document Actions