Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Neix Vilafant App, un nou aplicatiu per apropar tota l’activitat municipal

Tot el que passa a Vilafant també al mòbil, amb aquesta voluntat neix la nova App de Vilafant. Un nou canal que permetrà a l’Ajuntament adreçar-se de manera més directa i senzilla amb la ciutadania.

dimecres 12 juny 2024

Vilafant posa en marxa una nova App per a IOS i Android per facilitar la informació i la comunicació amb el ciutadà. Aquesta nova eina permetrà als veïns i veïnes tenir accés a les notícies i a l’agenda, però també a canals de comunicació tant de l’Ajuntament com de les entitats, com també podrà accedir a informació d’interès o de comerços del municipi. «Creiem que aquesta és una molt bona eina per promocionar tot el que tenim a Vilafant. L’aplicació està pensada pels veïns, però també per aquelles persones que ens visiten, per això hi hem inclòs els llocs d’interès que tenim el municipi i un directori de comerços» destaca el regidor de promoció econòmica de Vilafant Francesc Gaspar.  A més d’obtenir informació, una de les primeres accions que es podran fer amb aquesta aplicació és la compra dels tiquets i els abonaments de la piscina municipal, que aquest any obrirà les portes el proper 21 de juny. «Amb l’aplicació serà encara més fàcil poder comprar els tiquets o fer els abonaments per la piscina, ja que només cal descarregar-la, donar-se d’alta com usuari i de manera molt senzilla ja podem adquirir el nostre abonament o tiquet. L'app ens generarà un codi QR per poder accedir a les instal·lacions de la piscina» explica Víctor Grau, regidor d’esports de Vilafant. Els abonaments per la piscina es poden fer còmodament a través de l’app, però qui ho necessiti, podrà tramitar-los com era habitual des del pavelló municipal. 

Aquesta nova eina digital vol facilitar la informació, però també la gestió dels equipaments i serveis que organitza l'Ajuntament, començant per la piscina, a poc a poc a través de l’aplicació s’aniran incorporant altres serveis; com la reserva d’espais municipals, la gestió d’entitats i aquelles activitats festives que tenen un aforament limitat i requereixen una inscripció prèvia. 

Aquesta nova aplicació ja està disponible a la ‘store’ amb el nom Vilafant APP perquè tothom pugui descarregar-la, per poder adquirir els abonaments de la piscina o els altres serveis caldrà que els usuaris hagin formalitzat el seu registre dins l’aplicació.

Vídeo explicatiu de com baixar i registrar-se a la APP de Vilafant

Document Actions