Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Recicleu el vidre en el contenidor rosa i contribuireu a la lluita contra el càncer de mama!

A Vilafant el trobareu a la carretera d'Olot, on aquest matí la consellera de medi ambient Consell Comarcal de l'Alt Empordà Anna Palet ha fet entrega a l'alcaldessa Montse De La Llave Alegri del material de la campanya.

divendres 20 octubre 2023

Recicla el vidre en el contenidor rosa i contribuiràs a la lluita contra el càncer de mama!

A Vilafant el trobareu a la carretera d'Olot (davant el Bar l'Arengada), on aquest matí la consellera de medi ambient Consell Comarcal de l'Alt Empordà Anna Palet ha fet entrega a l'alcaldessa Montse De La Llave Alegri del material de la campanya.

La presidenta de l'associació de voluntaris contra el càncer a Vilafant Olga Serrats també ha rebut aquest mini contenidor.

 

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama l'Ajuntament de Vilafant s'ha sumat a la campanya del Consell Comarcal de l'Alt Empordà que per primera vegada s'ha adherit a la campanya impulsada per Ecovidrio i la Fundación Contigo, que té per objectiu promoure la investigació, recaptant fons a través del reciclatge d’envasos de vidre.

Aquesta iniciativa solidària pretén conscienciar la ciutadania de la importància de la cura del medi ambient a través del reciclatge de vidre, alhora que promou la investigació i la prevenció del càncer de mama. Una malaltia que afecta 1 de cada 8 dones a Espanya i es calcula que es diagnostiquen més de 2 milions de casos cada any arreu del món. La campanya solidària s'acostarà als carrers de més de 140 municipis amb més de 340 icònics "iglús" roses. Els fons recaptats aquesta novena edició aniran destinats a la Fundació Contigo contra el Cáncer de la Mujer, entitat l’objectiu de la qual és promoure la investigació, principalment del càncer de mama, La recollida dels envasos es farà mitjançant la instal·lació de contenidors roses a diferents municipis de la comarca durant els mesos d’octubre i novembre.

Document Actions