Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Subvencions per a dones TIC - Pla DonaTIC

El Govern de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i el Pla DonaTIC, otorgarà ajuts d'entre 15.000 i 35.000 €...

dimecres 31 mar 2021

El Govern de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i el Pla DonaTIC, otorgarà ajuts d'entre 15.000 i 35.000 € per impulsar l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital. Es poden presentar sol·licituds fins al 23 d'abril.

En el moment actual d'emergència sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 i atesos els efectes socials i econòmics que ha produït, l'objectiu és ajudar a consolidar empreses emergents de base tecnològica fundades i liderades per dones.

Fins al 23 d’abril es podran presentar les sol·licituds per demanar aquestes subvencions, que s’inscriuen en el marc del Pla DonaTIC i que tenen per objectiu impulsar l’emprenedoria digital femenina com a instrument clau per augmentar la presència i el lideratge de les dones en l’àmbit tecnològic. La quantia de l’ajut per empresa beneficiaria serà d’un mínim de 15.000 € i un màxim de 35.000 €.

Més informació:

Document Actions