Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Superpanera de Ràdio Vilafant

Ajuda'ns a fer La panera més gran mai sortejada a l'Alt Empordà: Participa com a comerç i com a client!

dimecres 18 novembre 2020

Ràdio Vilafant prepara una súper panera per aquesta campanya
de Nadal


Ràdio Vilafant ja està preparant la campanya de Nadal d'aquest, estrany, 2020. Veient la situació complicada dels negocis i comerços de casa nostra, des de l'emissora han ideat una campanya diferent que vol promocionar tant els productes de cada empresa i també fer participar als
clients.

Més informació: web Ràdio Vilafant


Des de Ràdio Vilafant estan treballant per crear una súper panera per fer una campanya de nadal diferent i divertida. La idea és que a banda de promocionar els productes de les empreses de casa nostra també es faci partícip als seus clients. «Volem que aquest Nadal de la pandèmia sigui un Nadal diferent i donar a la gent la il·lusió de poder guanyar una panera amb els productes de qualitat i de proximitat de les empreses del nostre municipi i comarca.


Volem ajudar als comerços participants amb uns preus baixos essent conscients dels moments que passen» així explica el director de Ràdio
Vilafant, Toni Guerrero, el perquè d'aquesta campanya. Una panera que vol ser la més gran i mai sortejada a l'Alt Empordà.


Els negocis que participin en aquesta súper panera a més de publicitat a la ràdio tindrà difusió a través de les xarxes socials de l'emissora i mencions en directe en la programació habitual. Els comerços participants també rebran un talonari amb els números per guanyar aquesta súper panera perquè els puguin repartir entre els clients que vagin a comprar en els seus establiments.


D'aquesta manera, també es volen incentivar les vendes, en un moment complicat que estem vivint. Aquesta súper panera tindrà un únic guanyador que serà la persona que tingui la butlleta que coincideixi amb les últimes quatre xifres del sorteig de la loteria de Nadal del dia 22 de desembre.

Document Actions