Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Vilafant NO és un abocador

Crida al civisme i respecte a la natura

dijous 28 maig 2020

Vilafant és un municipi petit, repartit en 3 nuclis on els veïns són coneguts, amics o familiars. És un poble que gaudeix de tenir els privilegis de la natura, itineraris saludables, patrimoni històric, equipaments moderns i accessibilitat tant en vehicle com amb altres mitjans de transport.

Aquests dies hem gaudit de la riquesa de les rutes esmentades, sigui fent esport o passejant i sobretot respirant l'aire que necessitàvem enmig de la pandèmia.

No obstant diversos punts apartats del municipi, pateixen la xacra d'incívics, que amb els seus abocaments posen en perill la salubritat de tots, destrossant el paisatge.

Els veïns d'aquest municipi no es mereixen veure Vilafant convertit en un abocador indesitjat.

Des de l'Ajuntament dediquem molts esforços i recursos públics per cuidar dels espais i entorns del municipi. Però sense la col·laboració i el civisme de tothom no podrem gaudir de l'entorn natural que tots volem.

Ajudeu-nos a mantenir VILAFANT NET!

Us recordem que:

Si entre tots prenem consciència i aportem el nostre granet de sorra, Vilafant no perdrà el seu encant. Recordeu d'emprar les vies al vostre abast per notificar-nos aquestes i altres incidències.

Document Actions