Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Vols ser mentor/a de l'Institut de Vilafant?

Programa HEDERA de Mentoria Social - Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai)

dimecres 10 maig 2023

CRIDA A VOLUNTARIS

Tant si estàs estudiant a la universitat, ja tens títol universitari o bé ets un professional amb titulació universitària amb trajectòria laboral ara pots ser mentor/a i ajudar a reduir desigualtats socials. Mil joves t’estan esperant!

Des de Fundesplai estem liderant un projecte de recerca social amb fons Next Generation que té com a objectiu avaluar l’impacte que té la mentoria en l’accés a la universitat a alumnes de segon de batxillerat o d’un cicle formatiu de grau superior de l'Institut de Vilafant (un dels 130 adherits a Catalunya)

 
📑Estàs estudiant a la universitat? 👆Ja tens un grau universitari?

Es tracta del programa #Hedera de @fundesplai de 🤓mentoria social😍 que ofereix acompanyament en l’accés a la universitat a aquells alumnes de segon de batxillerat o d’un cicle formatiu de grau superior de l'Institut de Vilafant.

Per a molts joves 😣😠😱 no és una època fàcil i l’acompanyament d’una persona mentora que hagi passat per aquesta experiència, els pot ser de gran ajuda.

📞Es tracta d’orientar-los en aspectes pràctics com la tria de grau, la sol·licitud de beques, l'organització en els estudis o la inscripció i oferir-los acompanyament emocional en tot el procés

I tu què hi guanyes⁉️ Si ets universitari pots reconèixer la teva col·laboració en forma de crèdits de lliure elecció! A més per a tu és una oportunitat de creixement personal, d’agafar experiència en mentoria al costat de molts altres joves universitaris, i de contribuir en la millora del teu entorn, i la igualtat d’oportunitats. Súper!
 
Més informació:
 

Document Actions