21a Aula de Cuina de Vilafant
- https://www.vilafant.cat/lajuntament/agenda/21a-aula-de-cuina-de-vilafant/2020-03-12
- 21a Aula de Cuina de Vilafant
- 2020-03-12T20:15:00+01:00
- 2020-03-12T23:05:00+01:00
5 dijous a les 20:15h
Places limitades (i llista d'espera) - Inscripcions (formulari a dalt pàgina) fins el 10 de febrer: 50€ (no empadronats 70€). Més info: http://www.vilafant.cat/per-temes/cursos-i-tallers/cursos-i-tallers-temporada-actual
La botifarra de perol serà un producte estrella en bona par dels tallers impartits pels Restaurants:
- Falconera de Roses
- Cuina 22 de Vilafant
- Carles Antoner de Lladó
- Pastisseria Parc Bosch de Vilafant
- Amb la direcció d'en Pep Amiel (Restaurant Amiel i Molins), i la presentació de la Roser Bronsoms (Restaurant Can Jeroni) i l'Anna Espelt (Cellers Espelt). Hi haurà sopar final amb tots els/les alumnes i els
- Què? Aula de cuina Gastronomia Cursos i Tallers 2020
- Quan? 12/03/2020 de 20:15 a 23:05 (Europe/Madrid / UTC100)
- Totes les dates 12/03/2020 de 20:15 a 23:05 Hi ha 4 ocurrències més.
- On? Cuina del CEE Mare de Déu del Mont
- Afegiu l'esdeveniment al calendari Afegir a iCal