Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Comerços de Vilafant, voleu formar-hi part del "Comprar a Vilafant té Premi!"

Si teniu un establiment a Vilafant inscriviu-vos a la 4a edició del "Comprar a Vilafant té Premi", abans del 5 de novembre

Des del departament de Promoció Econòmica, Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Vilafant, volem atraure la gent del municipi de Vilafant, i de pobles de l’entorn, a consumir als nostres comerços de proximitat i fer que els possibles clients puguin descobrir l’ampli ventall i tipus d’establiments que Vilafant ofereix.

És per aquest motiu que enguany dividirem els establiments adscrits en dues grans tipologies: els de Serveis i els d’Alimentació. La raó principal d’aquest canvi és incentivar la gent a l’hora de gastar el premi en, com a mínim, dos tipus d’establiments diferents. Aquest any hi haurà un total de 20 premis de 50€, dividits cadascun en 25€ per gastar en establiments de compra d’alimentació i 25€ per gastar en establiments de serveis, diferenciats en dos colors segons el tipus d’establiment: els establiments de serveis tindran xecs de color blau i els establiments d’alimentació, de color groc.

En la edició anterior es van registrar més de 7000 compres, entre els 24 establiments adherits.

Si voleu que els vostre establiment en formi part de la campanya d'enguany:

índice.jpg

  • Què? 2020 2021 Nadal Comerços
  • Quan? 28/10/2020 fins a 05/11/2020 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On? Vilafant
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari Afegir a iCal

Document Actions