Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

S'obre la convocatòria de Garantia Juvenil 2020

Per a 3 joves en pràctiques: 2 tècnics/ques auxiliars agents cívics i 1 tècnic auxiliar de transparència i participació. Termini de presentació de sol·licituds fins el 4 de desembre

dimecres 11 novembre 2020

L'Ajuntament de Vilafant ha obert la convocatòria per a 3 joves en pràctiques (durant 6 mesos) inscrits en el programa de Garantia Juvenil.

Per optar per a aquestes places els joves han de ser graduats universitaris o de grau superior, menors de 30, inscrits en el programa de garantia juvenil, no haver percebut el benefici del contracte de pràctiques de garantía juvenil durant les convocatòries del 2018 ni 2019 i complir amb els requisits sol·licitats en les bases. El termini per a la presentació de les sol·licituds (amb aquest formulari doc) és el 4 de desembre del 2020.

Més informació de terminis i procediment a la pàgina de Recursos Humans.

Les places són les següents:

TÈCNIC AUXILIAR AGENT CÍVIC (2 places)

Funcions:

- Informar i sensibilitzar a la ciutadania en matèria de civisme i convivència.

- Vigilància i control d’entrades i sortides de les escoles.

- Detecció desperfectes a la via pública i queixes veïnals

- Promoció de reciclatge i informació sobre la recollida selectiva, l’ús correcte de contenidors i la deixalleria i la normativa sobre animals de companyes.

- Informar i difondre l’oferta formativa, ocupacional, lúdica i cultural del municipi.

- Donar suport a les activitats lúdiques i culturals que es realitzin al municipi.

- Altres tasques que puguin sorgir que afectin la ciutadania.

Titulació requerida;

Persones amb Títol Universitari o Formació Professional de Grau superior en sociologia, psicologia, magisteri, educació social o altres similars.


TÈCNIC/A AUXILIAR DE TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ

Funcions:

• Treballs de posada al dia i manteniment del portal de govern obert i transparència de la web municipal – SEU Ajuntament de Vilafant
• Coordinació amb les diferents àrees municipals per a l’entrada i manteniment a la web municipal de la informació d’accés públic
• Seguiment i col·laboració administrativa i tècnica en els processos de participació ciutadana municipals
• Assessorament de la comissió de treball per a la millora de la transparència i participació ciutadana
• Suport a l’àrea de promoció econòmica i de participació municipal per a la divulgació de les iniciatives promogudes per l’Ajuntament en aquest àmbit
• Suport en les tasques de comunicació municipal

Titulació requerida:

Persones amb Títol Universitari o Formació Professional de Grau superior en dret, ciències polítiques, sociologia, psicologia, magisteri, educació social o altres similars.


Convocatòria, condicionada a la resolució favorable per part del servei d’Ocupació de Catalunya de la sol·licitud de subvenció   tramitada  per l’Ajuntament de Vilafant en el marc de  la convocatòria efectuada per resolució TSF/1844/2019.

Document Actions