Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Recull d'anteriors salutacions de l'Alcaldessa

Si voleu veure la Salutació de l'actual alcaldia heu d'adreçar-vos a una altra web, aquí és un recull de les anteriors.

Alcaldia 2009-2023

Consol Cantenys exterior 2.jpgBenvolgudes i benvolguts,

Vull fer-vos arribar una benvinguda cordial des de la web de l’Ajuntament de Vilafant, un espai essencial de comunicació ja que ens permet interactuar de forma fàcil, àgil i accessible a les gestions i continguts del nostre poble. Necessitem apropar l’administració a la ciutadania, i és ara, en aquests moments, que cal potenciar-ho mitjançant els mecanismes que ens proporcionen les noves tecnologies.

Amb aquesta web podreu conèixer el nostre municipi, la seva història, les activitats i esdeveniments que s’hi duen a terme, el funcionament i l’organització de l’Ajuntament amb la finalitat de difondre i fer accessible la informació relacionada amb Vilafant i la seva corporació municipal.

Al mateix temps, des de l’Ajuntament estem apostant per actualitzar de forma integral el portal de transparència i govern obert de la web, eina imprescindible per conèixer la més àmplia informació de l’administració local. L’anirem treballant fins a convertir Vilafant en un punt de referència en transparència.

Ens posem al servei de tots els vilafantencs i vilafantenques per rebre suggeriments, comentaris i opinions que serveixin per poder millorar la qualitat de vida de tots. Com a representants polítics de Vilafant, ens devem a la gent d’aquest poble amb l’objectiu d’aconseguir un millor present i un futur il·lusionant on viure.

Per acabar, convido a tothom i d’arreu venir a conèixer el nostre poble: a comprar als seus comerços, gaudir dels àpats dels restaurants, escoltar les ones de Ràdio Vilafant, passejar per l’entorn, descobrir els paratges del riu Manol o el conjunt històric de Palol Sabaldòria i ,sobretot, venir a conèixer la gent de Vilafant.Consol Cantenys i Arbolí

Alcaldessa de Vilafant - ccantenys@vilafant.cat

 

Document Actions