Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament

Salutació de l'Alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'Ajuntament de Vilafant.

Montse alcaldessa-min.jpg

Em complau donar-vos la benvinguda a aquest espai virtual, que té com a objectiu principal facilitar la comunicació i la interacció entre l'Ajuntament i els veïns i veïnes del nostre municipi.

En aquest portal hi trobareu la informació actualitzada de tot el que fa referència al nostre poble: actualitat d'interès general i municipal, agenda d'activitats, dades obertes sobre l'administració i el govern municipal, així com tota la informació dels tràmits i serveis municipals que us oferim.

També, la web de l'Ajuntament us ofereix la possibilitat de gestionar els vostres tràmits electrònicament, de manera còmoda i eficaç a través del Portal de Tràmits i la Carpeta ciutadana.

A l'Ajuntament de Vilafant treballem amb el compromís de millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i ciutadanes, fomentar el desenvolupament sostenible i preservar la identitat i el patrimoni del nostre poble.

Ens posem al servei de tots els vilafantencs i vilafantenques per rebre suggeriments, comentaris i opinions que serveixin per poder millorar la qualitat de vida de tots. Com a representants polítics de Vilafant, ens devem a la gent d’aquest poble amb l’objectiu d’aconseguir un millor present i un futur il·lusionant on viure.

Moltes gràcies per la vostra visita i esperem que aquesta pàgina web us sigui d'utilitat. Estem al vostre servei per donar-vos tot el suport i l'assistència que necessiteu.

Salutacions cordials,


Montse De La Llave Alegri
Alcaldessa de Vilafant - mdelallave@vilafant.cat

 

Podeu consultar les salutacions d'anteriors alcaldies.

 

Document Actions