Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

23è Vespres Musicals - Juliol 2023

Cicle anual de concerts que se celebren el mes de juliol a Vilafant

Concerts els divendres del mes de juliol. Us hi esperem a Palol Sabaldòria.

23è_vespres_musicals_a2_maig23.jpg

Cartell 23è Vespres Musicals

Entrada lliure a tots 2 concerts
 

I també:

 


Els/les artistes:

Dani Flaco

“Al Alimón”

Dani Flaco visita Vilafant amb el seu “rock d’autor” de tall acústic i personal. Després de quasi dues dècades a sobre dels escenaris, amb set discos en el mercat i més de mil concerts a l'esquena ens presenta el seu nou treball «Al Alimón».

Un disc que recull el respecte i l’estima de molts companys d’ofici amb els que ha pogut compartir aquesta aventura. Han interpretat amb ell amics de primer nivell com M-Clan, Andrés Suárez, Santi Balmes, Javier Ruibal, Manolo García, Ismael Serrano, Rebeca Jimenez, Las Migas, Álvaro Urquijo, Pedro Guerra o Marc Ros que l’han acompanyat en aquest nou treball que presentarà al Vespres Musicals de Vilafant.

Vídeo salutació d'en Dani Flaco

Vídeoclip de "Versos y madera"


Joana Serrat

"Hardcore From The Heart"

L’Artista acompanyada per un efectiu trio musical presentarà a Vilafant el seu cinquè àlbum. La cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, és un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós que ha titulat, "Hardcore from the Heart", i amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l'Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l'any a la revista Ruta 66.
A "Hardcore from the Heart", l’artista osonenca es confronta a si mateixa, a una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’espectador i que constitueix un dels cims literaris de l’artista, un nom respectat en l’escena del folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units on, per cert, ha enregistrat aquest darrer disc.

 

Vídeo "Pictures"


Entrada solidària del Concert de "Dolça Tardor":

Les entrades solidàries només es podran comprar el mateix dia, a Palol Sabaldòria, a partir de les 20:30 h.


Palol Sabaldòriavista aèria palol sabaldòria (Copiar).jpg

El conjunt arqueològic de Palol Sabaldòria és, sens dubte, l'indret més interessant i amb més valor històric de tot Vilafant.

En aquest punt geogràfic s'hi han edificat diverses estructures i assentaments durant gairebé dos mil anys per diferents civilitzacions:

  • Utilitzat com a pedrera i petit assentament pels romans
  • fins a la construcció d'un gran mas al segle XVI,
  • hi podem trobar una ermita preromànica del segle IX dedicada a Sant Miquel, amb la seva necròpolis,
  • i les restes enterrades d'un petit castell fortificat medieval amb una gran torre.

 

Encara fins avui en dia en aquest gran punt històric, escollit per diverses poblacions durant segles per establir-se, descobrim noves petjades històriques com la recent troballa d'un fossà medieval que limitava el castell amb les restes del pont.

On és Palol Sabaldòria?

Lqr localització palol sabaldòria.png
google maps palol sabaldòria.png

Si voleu, podeu consultar les edicions anteriors dels Vespres Musicals de Vilafant

 

Document Actions