Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Salut jove

Salut Jove

 • Programa de salut juvenil: una professional pot atendre't personalment i de forma confidencial els dijous a la tarda a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà. Tallers dirigits a joves i adolescents al municipi, suport, prevenció, assessorament i organització de tallers i xerrades sobre salut adreçats als joves i a les seves famílies. Més informació 972 67 37 28 i agentsalut@gmail.com

 • Llibreta Jove - Fem Salut: 
  #Vilafant és un dels municipis compromesos amb la llibreta Fem Salut elaborada per Oficina Jove de l'Alt Empordà que ofereix informació veraç sobre temes de salut per a les persones joves. Un projecte que treballem conjuntament amb diverses àrees de l'Ajuntament com Joventut, Salut i Educació.
  Així ho expliquem en aquest vídeo 👇
   

 

 • Estimar no fa mal! Viu l'amor lliure de violència! (web): Estimar no fa mal està adreçat a joves d’entre 10 i 19 anys, a professionals que treballen amb aquests joves i que poden actuar com a agents preventius, així com a pares i mares. El programa pretén dotar als joves adolescents de les competències necessàries per realitzar accions de prevenció de les situacions d'abús en les relacions de parella i afectives i fomentar actituds i comportaments igualitaris, tot promovent la reflexió al voltant dels comportaments abusius vinculats als rols de gènere i als models de feminitat i masculinitat. Més informació Secretaria General de Joventut.

 • Esports que pots practicar a Vilafant (correu-e): Podeu practicar futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, judo, etc... amb les diferents entitats de Vilafant (web entitats), també podeu practicar BTT (web wikilog i web rutes 13 i 14 a Vilafant), fer caminades saludables (web guies parc i itineraris de salut) o bé fer-vos soci del Pavelló Municipal (web pavelló). Més informació Esports Ajuntament de Vilafant.

   
 • Altra informació i eines de salut:
  • Exposició "Sota Pressió" (web): Exposició que treballa la pressió de grup, l'assertivitat i la presa de decisions. La seva intenció és que aprenem a prendre les decisions importants de la nostra vida amb responsabilitat, llibertat i autonomia. Gaudint de la vida en grup, però sabent també identificar i fer front a les pressions d'amics i companys. Més informació Secretaria General de Joventut
  • Tècniques per saber dir NO (web): Com saber dir NO. Més informació Secretaria General de Joventut
  • Protocol d'abordatge de Vilafant d'intervenció, actuació i identificació de violències sexuals (web)

Document Actions