Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

1a Fira dels oficis d'emergència - 8 de juny del 2024

A l'Àgora (al costat del Pavelló Municipal)
08062024 cartell fira dels serveis d'emergència juny24.jpg

1a Fira dels oficis d'emergència


8 de juny del 2024 - 10 h a 14 h
A  l'Àgora (al costat del Pavelló Municipal)
 
Amb Bombers de la Generalitat, Guàrdia municipal de Vilafant, Guàrdia urbana de Figueres, Mossos d'Esquadra, Ambulància-SEM, Protecció Civil, Banc de Sang i el CAP de Vilafant.
 
Podreu visitar a tots aquests oficis de 10 h a 14 h i està previst (pendent de confirmació) que es facin les següents activitats/tallers o demostracions:

10:00 h obertura de la fira dels oficis d’emergència

10:30 h – 12:00 h Demostració simulacre d’excarceració d’un cotxe accidentat per rescatar una víctima d’accident de cotxe per part de Bombers de la Generalitat.
11:00 h a 12:00 h Demostració de control policial d’atestats i control d’alcoholèmia a càrrec de Policia urbana de Figueres.
11:30 h/12:30 h/13:30 h Taller de desfibril·ladors i simulacre de reanimació cardiopulmonar per Ambulàncies del SEM.
12:00 h Demostració simulacre d’una actuació per part dels gossos policia. Mossos d'Esquadra (Unitat de Trànsit i Unitat canina).
10h a 14h Taula de Presa de constants i glicèmies a càrrec de CAP de Vilafant.

Exposició durant el matí: Insígnies, el cor dels bombers a càrrec de Climent Pérez Isern.
Vine a obtenir el teu carnet de policia municipal (activitat infantil) a l'estand de la guàrdia municipal de Vilafant i a posar-te el casc a l'estand de Protecció civil de Vilafant.
• Punts informatius de tots els oficis: Bombers, Mossos d'Esquadra, Guàrdia urbana, Guàrdia municipal, Protecció civil, Ambulàncies-SEM, Banc de sang, CAP de Vilafant.

Document Actions