Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Benvingut nadó

 

Tenir un fill/a implica molta responsabilitat, però també és una de les experiències més gratificants que podem viure. Veure’l créixer, aprendre i desenvolupar-se formant part d’un poble obert i tolerant, que mira cap al futur amb confiança, i que té un objectiu fonamental: aconseguir que Vilafant sigui una comunitat moderna, integradora, solidària, participativa, i compromesa amb la realització individual i col·lectiva de les persones que hi vivim.

Per seguir progressant en aquest projecte de poble, el paper que desenvoluparan els infants que ara neixen és fonamental, i no cal dir que el rol dels pares/mares és essencial per infondre valors com ara el respecte, el civisme, la tolerància i l’estima per la comunitat que entre tots i totes construïm.

Des de l'Ajuntament de Vilafant hem preparat el “Pack Benvingut Nadó”, que a part d’informació pràctica, s'obsequia als nou nats amb una samarreta i un adhesiu pel cotxe, més un seguit de tiquets de comerços vilafantencs amb el regal o descompte pel nadó o la família, que es podran bescanviar durant el primer any del nadó.

benvingut nadó 2.png

A més, durant l’any 2020  l’Ajuntament va iniciar la campanya ‘Un naixement, un arbre’, amb el compromís de plantar un arbre per a cada naixement a Vilafant. 

plantada arbres.jpeg

 

Document Actions