Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Temes

Mobilitat Sostenible i Segura - Setmana SMSS

Fes salut, mou-te de manera sostenible

Activitats fora de la Setmana


xerrada_seguretat_cadiretes_oct21_v13_tgv-PUB.jpg
Xerrada
Errades en la instal·lació de les cadiretes de seguretat dels cotxes
 
Dimecres 10 de novembre a les 17h
Centre cívic Les Mèlies
 
A càrrec d'en Josep Ma Vallés, president de la Fundació Smart Baby i Formador de Seguretat de l'ONU.
 
Més informació: PDF
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SMSS 2021 a Vilafant

web.jpg

 

Divendres 17 de setembre a les 10 h

  • Xerrada telemàtica a càrrec del Sr. Eloi Sánchez, fisioterapeuta del servei de Rehabilitació de l’Hospital de Figueres: “Una mobilitat saludable”. Durada 50 min. aprox. adreçat a alumnes de 6è de primària. Es farà mitjançant l’aplicació videotelemàtic Google meet.
image
Document  de treball de la Xerrada telemàtica del Sr. Eloi Sánchez
PDF del PowerPoint "Una mobilitat saludable"

 


Dissabte 18 de setembre a les 11 h - Festa Major de Vilafant

image

Circuit viari per a nens de 7 a 10 anys. Hi col·labora CME de Trànsit sector Figueres. Sessió educativa per potenciar el bon comportament i la convivència entre conductors, respectar els senyals per tal d’evitar accidents i mantenir les distàncies de seguretat quan se circula per les vies urbanes (carrers, parcs i places).


Dimarts 21 de setembre a les 17 h.

  • Xerrada des dels estudis de ràdio Vilafant per parlar del VMP (Vehicle de Mobilitat Personal). Es tractaran temes com definició de VMP, Ordenances municipals, classificació i legislació sobre els VMP. Ponents que hi participen:
    • Sr. Carles Mallart Pérez, tresorer Adevic, Associació pel desenvolupament de l’Educació Viària a Catalunya, policia local de la Guàrdia Urbana de Figueres, educador per a la mobilitat segura.
    • Sr. Daniel Muñoz agent Mossos d’Esquadra de Trànsit Sector Figueres, membre d’Adevic, educador per a la mobilitat segura.
    • Sr. Rafael Cisa, vicepresident i cofundador de l’Associació d’Usuaris per a la Mobilitat Personal i membre Adevic. Enginyer jubilat actiu, amb més de 8 anys d'experiència, tant com a usuari de VMP tipus "Cicleta", com també com a tècnic en la seva reparació.
    • Helvetia Seguros, departament de comunicació.

 

SMSS 2021

Del 16 al 22 de setembre 2021 se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat (SMSS 2021) que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com ara els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Recursos a les xarxes sobre mobilitat:

- Generalitat Territori i Sosteniblitat sobre la SMSS (web)
- Unió Europea - SMSS (web)
image

 

Document Actions